По думите му по-притеснително обаче е, че такъв е оказван и

...
По думите му по-притеснително обаче е, че такъв е оказван и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Убеден съм, че е имало политически натиск върху Живко Коцев

По думите му по-притеснително обаче е, че подобен е оказван и от висши ръководители на Прокуратурата у нас.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е извънреден експерт, разяснява още Цветанов, обяснявайки, че е работил с него.

Бившият вътрешен министър означи, че Коцев е имал доста положителни резултати през годините, само че от 2013 година умните и можещите е трябвало да бъдат изолирани и по тази причина Коцев имал премеждия в професионален проект.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи първо подаде оставка, а по-късно разгласи, че я отдръпва, защото е бил подложен на напън.

" Срещу мен се развива извънредно грозна акция. Срещу мен седи сериозна войска, която желае да ме дискредитира като персона, като експерт - мен и моите близки ", сподели Живко Коцев.

" Очаквам всичко. Освен това през днешния ден забелязах, че моята оставка за овакантяване на системата на министерството бе употребена като мотив за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Това събитие ме ангажира и ме задължава, мой честен професионален дълг е да се върна и да работя, да си извършвам служебните отговорности ", добави тогава Коцев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР